Jobba hos oss

Layher AB har huvudkontor och depå i Upplands Väsby, norr om Stockholm samt kontor och depå i Partille, nordväst om Göteborg. Vi säljer och marknadsför ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare i hela Sverige. Layher AB är en del av den familjeägda Layher-koncernen som består av säljbolag i 40 länder med 1900 anställda. Alla ställningssystem produktutvecklas och tillverkas i företagets fabriker i Tyskland vilket är vår garanti för hög kvalitet och leveranssäkerhet. Layher arbetar målinriktat för att ge kunder inom bygg och anläggning, processindustrin och event möjlighet att skapa fler framgångsrika projekt året runt.

På Layher AB finns medarbetare som arbetar inom försäljning och kundtjänst, ingenjörer som erbjuder teknisk support, lager och depåarbetare samt administrativ personal inom ekonomi och marknadsföring.

Lediga tjänster

Skulle du också vilja jobba på Layher AB? Läs mer om våra lediga tjänster nedan eller skicka in en spontanansökan till personal@layher.se. Vi ser fram emot ditt personliga brev och ditt CV.

Innesäljare till kontoret i Upplands Väsby

Läs om vår intgritetspolicy här.