Distriktssäljare – Västra Sverige

Som distriktssäljare på Layher AB kommer du att bearbeta ställningsentreprenörer, byggentreprenörer och uthyrare. Ditt geografiska ansvarsområde är Västra Sverige. I din roll kommer du att ansvara för att utveckla försäljningsstrategier för distriktet gällande både befintliga och potentiella kunder. Du deltar i planering och genomförande av olika kundaktiviteter såsom seminarier, mässor och kundutbildningar. Du arbetar nära vår teknikavdelning i Upplands Väsby och har din utgångspunkt vid vår depå i Göteborg (Partille).

Vi erbjuder 
Ett arbete med världsledande kvalitetsprodukter i ett kundorienterat företag. Stort eget ansvar och självständigt arbete. Grundlig introduktion samt marknadsmässiga villkor.

Din profil 
För att lyckas tror vi att du har erfarenhet av teknisk projektförsäljning inom bygg och vi ser det som en fördel om du är byggingenjör eller har en relevant praktisk yrkesutbildning i botten. Som person är du lösningsorienterad, serviceorienterad och långsiktig relationsbyggare med förmågan att arbeta självständigt. Du är duktig på att lyssna och sätter kunden i fokus. Du har erfarenhet av att arbeta i CRM- samt affärssystem.

Välkommen med din ansökan! 
Är du den vi söker? Mejla oss ditt personliga brev och CV till personal@layher.se.

Magnus Strindberg 
Säljare Östra Sverige
Magnus Strindberg Säljare Östra Sverige Layher AB

”Jag heter Magnus Strindberg och är säljare på distrikt Öst och stationerad i Upplands Väsby där Layher AB har sitt huvudkontor. Vi är 20 kollegor på huvudkontoret och ytterligare kollegor finns runt om i landet bl.a. på vår nyöppnade depå i Partille, Göteborg. Som säljare av en välkänd produkt känner jag mig alltid välkommen hos mina kunder och att bygga långsiktiga relationer ligger mig varmt om hjärtat. Den hjälpsamma och familjära stämningen på Layher AB med fantastiska kollegor som alltid kan rycka in och stötta är ovärderlig.

Montering av Layher Allround FW i Östermalms Saluhall

Om Layher
Layher AB säljer och marknadsför ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare i Sverige. Vi ingår i den familjeägda Layherkoncernen som har säljbolag i 40 länder och över 1900 anställda. Produktutveckling och tillvekning sker i egna fabriker i Tyskland vilket borgar för hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vårt mål är att ge våra kunder Mer Möjligheter att skapa framgångsrika affärer. Våra produkter används främst inom bygg och anläggning inom processindustrin samt vid evenemang. I Sverige är vi 26 medarbetare med HK i Upplands Väsby samt en depå i Göteborg. För mer information var god se www.layher.se

Sökord: försäljare, försäljning, account manager, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, säljare, bygg, teknik, ingenjör, byggingenjör